Ken jij het stiltecentrum in De Windwijzer? Het is een plek om je te bezinnen en het is vrij toegankelijk tijdens de openingstijden van De Windwijzer.
In de stilteruimte is iedereen van harte welkom, welke levensovertuiging je ook hebt. De Windwijzer wil gastvrij zijn en ruimte scheppen voor de ander en zijn verhaal. Een stiltecentrum kan ondersteunend/helpend zijn, een plek waar je stil kunt zijn, kunt mediteren, bezinnen. Een plek waar je een kaars kunt branden, waar je een woord of een beeld van troost kunt vinden en/of waar je een gebed of boodschap kunt achterlaten.

Het stiltecentrum gaat opgeknapt worden. De huidige ruimte voelt enigszins versleten, het is er met regelmaat rommelig en de ruimte zelf kan warmer, meer inspirerend ingericht worden. We zijn met een paar mensen bij elkaar gekomen om onze gedachten de vrije loop te laten gaan. Om zoveel mogelijk input te verzamelen is er een Moodboard gemaakt door Jan van Dorp en in De Windwijzer gezet. Ook jij  bent van  harte uitgenodigd om jouw ideeën erop achter te laten. Dit kan van alles zijn, kleuren, symbolen, afbeeldingen, een voorbeeld van een andere stilteruimte. Je mag het er bij hangen.

Omdat niet iedereen met regelmaat in De Windwijzer komt zijn er een paar foto’s gemaakt van het moodboard. Klik hier  om ze te bekijken. Het is ook mogelijk om mij iets toe te emailen, dan print ik het uit en zorg ik dat het erbij opgehangen wordt.

Hartelijk dank!

Tamara Zonnenberg | tamarazonnenberg@pknvlaardingen.nl