Kliederkerk

Samen met jong en oud op een creatieve manier de betekenis van bijbelverhalen ontdekken. Dat is kliederkerk! Een verrassende vorm van samen kerk-zijn met jong en oud. Of je nu veel of heel weinig met de kerk en geloof hebt, dat maakt niets uit, iedereen is welkom.

De naam kliederkerk is niet voor niets gekozen. Spel, kliederen en knutselen horen er zeker bij, maar kliederkerk is meer dan dat! Het is samen ontdekken, beleven, vieren en eten. Een mooie kans voor quality time met de (klein)kids en om kennis te maken met een Bijbelverhaal.

Een kliederkerkbijeenkomst bestaat uit 3 onderdelen:

  1. Samen ontdekken
    Misschien heb je het bijbelverhaal dat deze Kliederkerk centraal staat nog nooit gehoord. Tijdens het ‘samen ontdekken’ ga je met allerlei creatieve activiteiten op onderzoek uit naar het verhaal. Waar gaat het over?
  2. Samen vieren
    Als we samen vieren vertellen we het verhaal dat centraal staat. We zingen een paar liedjes en we bidden samen.
  3. Samen eten
    Een kliederkerkbijeenkomst wordt altijd afgesloten aan een grote tafel vol met lekkere hapjes. Samen eten vinden we erg belangrijk, omdat je dan nog even lekker kunt napraten en verder kennis kunt maken met elkaar.

Kliederkerk is iedere tweede zondag van de maand van 15.00 tot 17.00, in De Windwijzer.

Weet je niet precies wat je je moet voorstellen bij Kliederkerk? Kijk dan eens het filmpje hieronder!

Contact

Facebook: facebook.nl/kliederkerkVLD
E-mail: kliederkerkvlaardingen@gmail.com.

Lijkt het jou leuk om te helpen bij onze kliederactiviteiten of wil je in de organisatie? Geef je dan op als Kliederkerk-vrijwilliger!