Het is alweer Herfst en de wind en regen gaan soms alweer te keer. Op 10 oktober hebben wij weer onze eerste Kliederkerk van dit seizoen. Gelukkig wel weer één waar we bij elkaar kunnen komen. Jullie zijn van harte welkom in de Windwijzer vanaf 15.00 uur. Het gaat deze keer over de Storm op Zee.

Wij starten in de voorzaal bij de grote ingangsdeur met een lekker kopje thee, koffie en limonade. (14.45 uur). Na afloop eten we weer wat lekkere hapjes met elkaar. We willen jullie vragen om je uiterlijk 8 oktober aan te melden via kliederkerkvlaardingen@gmail.com, zodat wij tijd hebben om inkopen te doen. Geef bij het aanmelden ook even aan of je dieetwensen of allergieën hebt.

Hopelijk zien wij jullie op 10 oktober, neem gerust anderen mee (laat het maar even weten)

Namens het team: Harry Vogel