Als kerken willen we dichtbij mensen zijn in de buurt en in de stad

Binnen de verschillende wijkgemeenten van de Protestantse kerk en De Windwijzer zijn er diverse activiteiten gericht op het ontmoeten en verbinden van mensen in Vlaardingen. Als missionair werkers willen we deze activiteiten en ontmoetingen zichtbaar maken door ze te bundelen op een plek. We hebben hiervoor deze website (platform) ingericht: Geloveninvlaardingen.nl. Wij delen op deze plek graag de activiteiten die plaatsvinden en we delen er nieuws wat je hopelijk inspireert en waarmee je zelf aan de slag kunt gaan. Vaak is niet altijd bekend wat er in andere wijken en geloofsgemeenschappen gebeurd. Hoe mooi zou het zijn als we ervaringen onderling met elkaar kunnen uitwisselen? Zijn er bij jou in de kerk activiteiten waar mensen uit de buurt meer dan welkom zijn? Geef het aan ons door en we nemen het op in de agenda van geloveninvlaardingen.nl Je kunt hier contact met ons opnemen.

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via geloveninvlaardingen@gmail.com. Op dit emailadres zijn ook je idee├źn en suggesties van harte welkom. Bellen of een afspraak maken mag natuurlijk ook!

Graag tot ziens in Vlaardingen!

Annabell de Jong & Tamara Zonnenberg